המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני.
מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה.
ממיסים את החמאה במחבת או סיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים כמה שניות.
מוסיפים חלב ושמנת ומיד טורפים היטב, על מנת שלא יווצרו גושים.
מבשלים דקה-שתיים, עד שהרוטב מסמיך. ניתן לדלל את הרוטב בעוד חלב, אם הוא סמיך מדי (הרוטב צריך להיות נוח למזיגה).
מערבבים פנימה מלח, פלפל ומוסקט, אפשרי גם בצל ירוק למי שאוהב. יוצקים את הרוטב בעזרת כף על פרחי הכרובית.
מפזרים גבינה ושולחים לתנור להשחמה.
אוכלים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0