המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את שמן הזית, אבקת מרק הבצל והשום.
מערבבים יחד לבלילה חלקה.
מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
מעסים את הכרובית במשרה שהכנו, עם מברשת או בעזרת הידיים.
אופים בתנור, עד השחמה יפה, כ - 60 דקות בחום של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0