המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מועכים את האבוקדו היטב. מוסיפים את הדבש, המיונז והמלח. מערבבים ומורחים על הג'בטה.
טורפים את הביצים, חותכים את הגבינה הצהובה לחתיכות גדולות (2 סמ"ר) ומוסיפים לביצים עם מעט מלח.
מחממים מחבת על אש בינונית (כדי לא לשרוף את החמאה), מוסיפים את החמאה ויוצקים את הביצים על המחבת. מטגנים עד הזהבה מ-2 הצדדים ומוסיפים לג'בטה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0