המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-220 מעלות.
שוטפים את הכרישה וחותכים לשני חלקים של 10 ס"מ כל אחת, חולטים במי מלח רותחים למשך 10 דקות, ומסננים.
מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ואת רוטב הסויה.
מכסים עם 150 מ"ל מים, ואופים במשך 40 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0