המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ומוסיפים את חלקי העוף.
אם יש זמן משרים את העוף במרינדה כמה שעות. אם לא, אפשר להכניס לתנור מייד.
חותכים שני בצלים לטבעות ומניחים בתחתית של תבנית האפייה. מוסיפים שום לפי הטעם (אפשר לפזר שיני שום, להשאיר אותו שלם או חצוי).
מניחים מעל את העוף ויוצקים את שארית המרינדה.
מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.
לאחר מכן מנמיכים חום ל-150 מעלות ונותנים לעוף לישון בתנור במשך כמה שעות. אני לרוב אופה 180 -240 דקות.
לפני ההגשה מגבירים את החום בתנור ל-180 מעלות, מסירים את נייר הכסף, יוצקים מעט מהרוטב מעל העוף ונותנים לעוף השחמה אחרונה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0