המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום, הפטריות והתרד מתבלים במלח, אגוז מוסקט, בזיליקום ופלפל לבן ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את השמנת מתוקה וממשיכים לבשל כשלוש דקות.
מוסיפים חצי כמות הגבינה, מערבבים ומורידים מהאש.
ממלאים את הלבבות, מסדרים בפיירקס, מפזרים מעל את הגבינה שנשארה ואופים בחום גבוה (200-210) עד שהגבינה נמסה. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0