שמים את הבטטה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה עד שהבטטה רכה. מסננים ממי הבישול משאירים במסננת שעה, מועכים למחית חלקה, מחזירים למסננת לשעה נוספת. מעבירים את מחית הבטטה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה, אם יש צורך מוסיפים מעט פירורי לחם.
שלב 2
0 דקות
מחממים במחבת שמן, צרים בכפות ידיים רטובות לביבות שטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לביבות בטטה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
שמים את הבטטה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה עד שהבטטה רכה. מסננים ממי הבישול משאירים במסננת שעה, מועכים למחית חלקה, מחזירים למסננת לשעה נוספת. מעבירים את מחית הבטטה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה, אם יש צורך מוסיפים מעט פירורי לחם.
שלב 2
מתוך
3
מחממים במחבת שמן, צרים בכפות ידיים רטובות לביבות שטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
שלב 3
מתוך
3
מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לביבות בטטה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0