המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
קולפים את הבטטה ופורסים לפרוסות בעובי של כ-ס"מ.
מניחים את הפרוסות על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
מעבירים את פרוסות הבטטה לקערה ומועכים במזלג.
מוסיפים מלח, קמח תופח ובצל.
מערבבים היטב.
יוצרים בידיים לביבות ומניחים שוב בתבנית.
מכניסים לתנור.
כעבור חצי שעה מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את הלביבות בזהירות בעזרת שתי כפות. הלביבות עדיין רכות, לכן יש להפוך בזהירות ולהשתדל לא לפגוע בצורתן.
מחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומחכים שהלביבות יתקררו קצת ויתמצקו. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או יוגורט. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0