המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבטטה ותפוח האדמה ומגררים בפומפייה דקה. סוחטים את הנוזלים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
צרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו היטב.
מגישים עם שמנת חמוצה מעורבת בבצל ירוק פרוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0