המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את המצות לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הגבינה הלבנה. את הביצים שוברים לתוך התערובת בקערה.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. במידה והתערובת יבשה, יש להוסיף עוד גבינה לבנה.
ליצור קציצות ולטגן במחבת עם השמן החם.
להניח על נייר סופג. בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0