המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה טורפים את כל המרכיבים (ללא השמן) עד לקבלת בלילה אחידה.
לחמם שמן בעומק בינוני במחבת, לצקת אל המחבת מעט מהבלילה - בערך 2 כפות (לא הרבה - הלביבה תופחת מעט) ולטגן על להבה נמוכה כ-3 דק' מכל צד.
להעביר לנייר סופג ולהגיש כאשר הלביבות בטמפרטורת החדר (כך הן הכי טעימות).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0