המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את עלי התרד במחבת יבשה, תוך כדי ערבוב, עד שהתרד הופך סמרטוטי ויבש. במידה ומצטברים עוד נוזלים, סוחטים וקוצצים את העלים דק, דק.
מעבירים את התרד לקערה עם פירורית הזהב והצנוברים. חוזרים על התהליך עם המנגולד, סוחטים, קוצצים ומעבירים לקערה.
מוסיפים ביצים, שום, בזיליקום, פסטו, גבינה ותבלינים ומערבבים. מניחים לתערובת 10 דקות לספוג טעמים.
יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי ס”מ, ניתן להשתמש ברינג על מנת לקבל לביבות אחידות.
מחממים שמן חצי עמוק. מכינים ומטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס"מ ובעובי ס"מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית בספריי שמן. מניחים את הלביבות על התבנית, משמנים בספריי שמן גם מעל ואופים כ25-30 דקות או עד שהלביבות מוכנות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב טחינה/יוגורט וסלט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0