המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף את הקישואים. לגרד אותם במגרדת עבה.
לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה ולהוסיף לקישואים המגורדים. להוסיף את כל החומרים ועשבי התיבול.
לערבב הכל לתערובת אחידה.
לקחת כף גדולה וליצור קציצות.
לטגן בשמן חם משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0