המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי אדמה וקישוא, סוחטים היטב לניקוז הנוזלים.
מוסיפים את הקמח, ביצים ותבלינים ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת עם שמן רותח באמצעות כף, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מגישים חם עם מה שאוהבים- בתאבון!!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0