המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים את עלי המנגולד מהגבעולים. מבשלים את הגבעולים במי מלח במשך כ-10 דקות עד שהם מתרככים.
מוסיפים את העלים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות. מסננים, סוחטים היטב וקוצצים דק.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה. מעצבים מהתערובת קציצות ומטגנים 3-4 דקות מכל צד עד שהלביבות מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0