המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה קלות, עד שמתקבלים גושים גסים.
מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכורכום, המלח והפלפל.
יוצקים לתערובת את הביצים, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
בעזרת כף יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי.
מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה, ומטגנים את הלביבות בשמן החם עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. אוכלים חם או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1