המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את המרגרינה עד להתרככות (לא מימית מדי).
מערבבים את המרגרינה המומסת עם הקמח.
מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת וקינמון.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת כדורים ומסדרים בתבנית, על נייר פרגמנט ברווחים של כ-2 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש עד לקבלת גוון זהוב.
לפני ההגשה, בוזקים על הלביבות אבקת סוכר ומעטרים כל לביבה בעזרת מסמר ציפורן אחד, שלם מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0