המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הסלק המגורר, הטרי והמבושל, עם הבצל, ביצים, קמח, פירורית זהב ואבקת תיבול מרק בצל בקערה.
מוסיפים גבינה צפתית, שום ותבלינים ומערבבים.
משהים כ-10 דקות עד שהעיסה מתרככת מעט. אם נדמה שהיא עדיין יבשה, מוסיפים עוד ביצה.
יוצרים לביבה ומטמינים בתוכה פרוסת גבינת פרומעז ומוודאים שהקציצה סגורה היטב.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
מכינים את כל הלביבות באותה הדרך ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 4-5 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית בספריי שמן. מניחים את הלביבות ומשמנים שוב בספריי שמן מעל.
אופים כ-25-30 דקות, או עד שהלביבות מוכנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0