המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הספגטי, שמן זית, מחצית מכמות המוצרלה, מלח ופלפל לפי הטעם.
בתבנית קאפקייקס משומנת בשמן זית, מפזרים בכל תחתית מעט מוצרלה.
בעזרת מזלג, יוצרים תלוליות ספגטי ומניחים בכל שקע בתבנית, על גבי המוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו -25 דקות או עד שהספגטי זהוב, קריספי ויציב אך רך מבפנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0