המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את הקמח, מוזגים כוס מים ומערבבים.
מוסיפים עוד מים בהדרגה ומערבבים עד שכל הקמח יספג. (אפשר להניח את הקערה מתחת לברז ולערבב עד שהופך כמו לבצק רך).
מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל ומערבבים היטב (העיסה אמורה לצאת מעט דלילה, אם היא יבשה, מוסיפים מים) .
מחממים שמן עמוק במחבת, לוקחים מהבלילה בכף, מניחים במחבת, מטגנים משני הצדדים, מוציאים ומניחים על נייר סופג. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0