המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בוררים את עלי התרד ללא ענפים, שוטפים וחולטים במים רותחים. מסננים, מקררים, סוחטים היטב.
קולפים את הבצל וקוצצים עם השום במעבד מזון בפולסים.
מוסיפים את התרד הסחוט וקוצצים יחד בפולסים.
מעבירים לקערה. מוסיפים: שקדים גרוסים גס, גבינה מגוררת בפומפייה גסה, ביצים, פירורית, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים היטב ומניחים לעיסה לנוח כשעה במקרר.
יוצרים כדורים בגודל הרצוי מהעיסה, מגלגלים כל כדור בפירורית ויוצרים תבנית של לביבה מעט שמנמנה.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
אם רוצים אפשר לאפות בתנור בחום גבוה במשך כ-15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0