המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הרוטב: מחממים במחבת קצת שמן זית ומוסיפים את העגבניות המשומרות ואת השום, הבזיליקום, האורגנו ,המלח והפלפל.
מבשלים יחד עד שהתבשיל חם מורידים מהאש.
להרכבת הלזניה: מניחים בתבנית שכבת עלי לזניה (לא מבושלים) ומעליה מפזרים 1/3 מהרוטב שהכנו.
מפזרים מעל 1/3 מכמות הקוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה.
מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג'.
מניחים עוד שכבה של עלי לזניה ועליהם 1/3 מהרוטב שהכנו ומעליהם 1/3 מכמות הקוטג' ואת יתרת הגבינה הצהובה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהגבינה הצהובה משחימה מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0