המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, ביצה ושום ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את עלי הלזניה על משטח העבודה, מורחים בבלילת הריקוטה על כל עלה, ומפזרים מוצרלה.
מקפלים כל עלה לזניה ליצירת מלבן. מעבירים לנייר אפייה ומקפיאים למשך חצי שעה.
מניחים קמח בקערה, פירורי לחם בקערה נוספת וביצים טרופות בקערה שלישית, ומחממים שמן חצי עמוק במחבת.
טובלים את הלזניה הקפואה בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולסיום בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם יתר הלזניה.
מטגנים את הלזניה עד להזהבה, כ-2-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג או על רשת. חוזרים על הפעולה עם היתר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0