מניחים עלי לזניה על התבנית. מורחים שליש מתערובת הקוטג' ועליה את הרסק, מניחים שוב עלי לזניה וחוזרים על כך עוד פעמיים. על שכבת העלים האחרונה שופכים את רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר כסף.
שלב 4
45 דקות
אופים ב-180 מעלות למשך בערך 45 דקות.
שלב 5
15 דקות
מוציאים מהתנור, מפזרים על הלזניה 100 גר' גבינת עמק ואופים עוד 15 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים קוטג', שמנת, ביצים ו-100 גר' גבינת עמק בקערה.
מניחים עלי לזניה על התבנית. מורחים שליש מתערובת הקוטג' ועליה את הרסק, מניחים שוב עלי לזניה וחוזרים על כך עוד פעמיים. על שכבת העלים האחרונה שופכים את רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר כסף.
שלב 4
מתוך
5
אופים ב-180 מעלות למשך בערך 45 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים מהתנור, מפזרים על הלזניה 100 גר' גבינת עמק ואופים עוד 15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0