המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן הזית ובחמאה, עד לשקיפות.
מוסיפים שום ומטגנים עד להזהבת הבצל.
מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה ומביאים לרתיחה עדינה.
מורידים מהאש ומערבבים פנימה את אגוזי המלך.
יוצרים שכבות: עלי לזניה, מעליהם חצי מתערובת המילוי, שוב עלי לזניה ושוב חצי שכבת מילוי.
מפזרים מעל את הפרמז'ן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0