המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לטגן את הבצל עד לשקיפות. לחתוך עגבניות ולהוסיף לבצל המטוגן.
להוסיף רסק עגבניות, מים רותחים, 2 תיבוליות בזיליקום, בזיליקום, פפריקה, מלח ופלפל. להביא את הרוטב לרתיחה ולשים בצד.
הכנת הקוטג' והביצים: יש לקחת קערה נפרדת לערבב את 2 חבילות הקוטג', הביצה ואבקת המרק. להניח בצד.
לוקחים תבנית בינונית, משמנים אותה עם מעט שמן, מסדרים את עלי הלזניה על התבנית כך שלא רואים רווחים - העלים יכולים להיות גם אחד על השני.
לאחר מכן לוקחים 4 כפות שמנת מתוקה ומורחים על העלים.
יש לקחת שליש מכמות הרוטב שהכנו ולמרוח על השמנת המתוקה, ועל הרוטב להניח שליש מכמות המוצרלה.
על המוצרלה מניחים שכבה נוספת של עלי לזניה ושופכים עליהם חצי מכמות הקוטג' והביצים.
לחזור על הפעולה עם שכבה נוספת.
בפעם האחרונה שמים עלי לזניה על הקוטג', ומורחים 6 כפות שמנת מתוקה, על השמנת את כל הרוטב הנותר וכל המוצרלה שנותרה. לוודא שלא רואים בכלל את עליי הלזניה.
מכניסים את הלזניה למשך 30-35 דק' על חום בינוני עד שהלזניה משחימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0