מערבבים את כל מצרכי ראש העיסה בקערה, מכסים במגבת ומשאירים למשך הלילה.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את ראש העיסה לקערת המיקסר, מוסיפים את מצרכי הבצק תוך הפעלת המכשיר ויוצקים את המים.
שלב 3
0 דקות
ברגע שמתקבל בצק לא דביק מפסיקים את הפעולה ומעבירים את הבצק לקערה משומנת בשמן, מסובבים את הבצק כך שפניו יהיו מרוחות בשמן, מכסים במגבת (לא בניילון נצמד) ומתפיחים כ-90 דק', הבצק חייב להכפיל את נפחו.
שלב 4
0 דקות
בעזרת האגרופים מרביצים לבצק כדי שבועות האוויר יצאו, מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות ונותנים צורה מוארכת.
שלב 5
0 דקות
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מפזרים מעט קמח ומניחים את ככר הלחם ומתפיחים עוד 90 דק'.
שלב 6
0 דקות
בתנור שחיממנו לחום מאוד גבוה, 270-280 מעלות מניחים כמה קוביות קרח. סוגרים את הדלת, מחכים דקה ואז מכניסים את התבנית עם הלחם.
שלב 7
0 דקות
אופים 40 דקות, כשאחרי 20 דקות הופכים את התבנית לאפיה שווה.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את כל מצרכי ראש העיסה בקערה, מכסים במגבת ומשאירים למשך הלילה.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את ראש העיסה לקערת המיקסר, מוסיפים את מצרכי הבצק תוך הפעלת המכשיר ויוצקים את המים.
שלב 3
מתוך
7
ברגע שמתקבל בצק לא דביק מפסיקים את הפעולה ומעבירים את הבצק לקערה משומנת בשמן, מסובבים את הבצק כך שפניו יהיו מרוחות בשמן, מכסים במגבת (לא בניילון נצמד) ומתפיחים כ-90 דק', הבצק חייב להכפיל את נפחו.
שלב 4
מתוך
7
בעזרת האגרופים מרביצים לבצק כדי שבועות האוויר יצאו, מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות ונותנים צורה מוארכת.
שלב 5
מתוך
7
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מפזרים מעט קמח ומניחים את ככר הלחם ומתפיחים עוד 90 דק'.
שלב 6
מתוך
7
בתנור שחיממנו לחום מאוד גבוה, 270-280 מעלות מניחים כמה קוביות קרח. סוגרים את הדלת, מחכים דקה ואז מכניסים את התבנית עם הלחם.
שלב 7
מתוך
7
אופים 40 דקות, כשאחרי 20 דקות הופכים את התבנית לאפיה שווה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0