המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים הבצק עם הקמח, מים, מלח ושמרים.
כשהבצק מוכן (רך, אוורירי ולא דביק ), נותנים לנוח 30 דקות.
עובדים על הבצק כמה דקות נוספות, נותנים לבצק לתפוח 90 דקות נוספות.
כשהבצק מוכן פותחים אותו על מישטח בעובי של כס"מ וחצי, מורחים על הבצק את הרסק עגבניות מפזרים מעליו גבינה, תבלינים וזיתים.
מגלגלים את הבצק כמו שטרודל, כמה חתחים למעלה, מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ואופים כ-40 דקות. לאכול חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0