פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומסדרים על גבי תבנית של תנור.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה 5 שיני שום, בצל קצוץ דק ו-4 כפות שמן זית. נותנים לתערובת לנוח מספר דקות.
שלב 3
0 דקות
בעזרת מברשת מטבח, מברישים את התערובת על גבי הלחם (במידה ונגמרת התערובת ניתן להוסיף שמן זית מכיוון שהלחם סופח אליו את שמן הזית, אך לא להגזים בכמות שהלחם לא יצא שמנוני מדי.)
שלב 4
0 דקות
מפזרים על הלחם מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
אופים עד להזהבה ומגישים בסלסלה לצד סלט או מטבל.
שלב 1
מתוך
5
פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומסדרים על גבי תבנית של תנור.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה 5 שיני שום, בצל קצוץ דק ו-4 כפות שמן זית. נותנים לתערובת לנוח מספר דקות.
שלב 3
מתוך
5
בעזרת מברשת מטבח, מברישים את התערובת על גבי הלחם (במידה ונגמרת התערובת ניתן להוסיף שמן זית מכיוון שהלחם סופח אליו את שמן הזית, אך לא להגזים בכמות שהלחם לא יצא שמנוני מדי.)
שלב 4
מתוך
5
מפזרים על הלחם מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
שלב 5
מתוך
5
אופים עד להזהבה ומגישים בסלסלה לצד סלט או מטבל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0