המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את המים והחמאה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה (החמאה צריכה להימס לגמרי בתוך המים).
מנמיכים להבה, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ עד שמקבלים תערובת אחידה שנפרדת מהדפנות.
מסירים מהאש. מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט וביצה אחת ומערבבים היטב. כשהתערובת אחידה לגמרי מוסיפים עוד ביצה וטורפים ושוב כשהתערובת אחידה עוד ביצה ועוד אחת.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
מרפדים תבניות גדולות בנייר אפייה. מרטיבים ידיים ויוצרים מהבצק כשלושים כדורים. מסדרים ברווחים בתבניות ואופים בחום בינוני-גבוה (כ-230 מעלות) עד שמשחים. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0