המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערת מיקסר מלח, ומעל את קמח השמרים אסם.
מכניסים ביצים, שמן ,סוכר ומים. אם חסרים מים, אפשר להוסיף עד לקבלת בצק גמיש ורך.
לשים כשמונה דקות, עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
מערבבים פנימה את השקדים. לשים פעם עד פעמיים.
מתפיחים במקום חמים כשעה. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות, ומכל חתיכה יוצרים צורה של נקניק, ומהנקניק יוצרים שבלול.
מניחים בתבנית אפייה במרווחים (תבנית אפיה של תנור רגיל נכנסים 12 לחמניות).
נותנים לתפוח שוב כשעה, עד שהלחמניות שמנמנות.
מורחים ביצה טרופה ושומשום.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0