המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבים הכל ולשים, עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
מורחים רבע כוס שמן נוסף ומעסים את הבצק עם השמן.
מתפיחים כשעה.
יוצרים צורות ומתפיחים חצי שעה נוספת.
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים ב-180 מעלות בתנור שחומם מראש.
לחלת תלישה: מחלקים לכדורים ומסדרים במרווחים קטנים בתבנית עגולה (אפשר קפיצית), מתפיחים כחצי שעה, מורחים ביצה, מפזרים שומשום\קצח\פרג או מה שרוצים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0