המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: שמים במיקסר את קמח השמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק למעט המלח.
מוסיפים את המלח לאחר 10 דקות של לישה.
לשים עוד שתי דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת מכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפיל את נפחו. בערך שעה.
חותכים עיגולים קטנים מהבצק וממלאים כל לחמנייה בכפית גדושה של חמאת בוטנים.
מברישים בביצה.
משהים להתפחה לעשרים דקות.
בחום של 180 מעלות אופים 20 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0