המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הלחמניות ע"פ הוראות ההכנה.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
מוסיפים בשר טחון וממשיכים לטגן עד שהבשר משחים. מפוררים את הבשר במזלג בעת הטיגון.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
מוסיפים את הצנוברים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
חותכים את הלחמניות לרוחבן בעודן חמימות וממלאים בתערובת המילוי.
מכינים רוטב פטריות כשר לפסח לפי הוראות היצרן.
יוצקים את הרוטב החם על הלחמניות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0