המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר את המים, השמן והמלח. מוסיפים קמח מצה ובוחשים היטב, עד שהתערובת הופכת דביקה ונפרדת מדפנות הסיר. מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מניחים בצד להתקרר.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים זו אחר זו ובוחשים היטב.
בידיים לחות צרים כדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה (לא לשטח את הלחמנייה כי הן מתפשטות).
אופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דק'.
מורידים את החום ל-160 מעלות ואופים עוד 20 דק'. מומלץ להשאיר בתנור אחרי האפייה כ 10 דק'. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0