המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל המצרכים של הבצק מלבד המלח לכעשר דקות במיקסר לבצק אחיד ונוח ללישה. את המלח להוסיף בסוף הלישה.
מתפיחים את הבצק כשעה עד הכפלת הנפח במקום חמים בקערה משומנת.
יוצרים לחמניות קטנות.
מתפיחים 40 דקות נוספות.
מברישים את הלחמניות בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם ב- 180 מעלות כ-15 דקות.
מערבבים את מצרכי חמאת השום ומברישים את הלחמניות כשהן חמות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0