מכניסים את כל החומרים, למעט המים, לקערה גדולה. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד קבלת בצק רך.
שלב 3
0 דקות
מכסים ומתפיחים עד פי-2 (בערך שעה).
שלב 4
0 דקות
קורצים 10-12 כדורים בגודל הרצוי, ומכינים לחמניות בכל הצורות שרוצים.
שלב 5
0 דקות
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה-ומניחים את הלחמניות להתפחה עד שיכפיל את נפחו.
שלב 6
25 דקות
מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 25 דקות, או עד הזהבה.
*ניתן להמיר את המשרים היבשים בחצי קוביית שמרים טריים וחלב במקום, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מוציאים את המרגרינה כ-1/2 שעה לפני ההכנה.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים את כל החומרים, למעט המים, לקערה גדולה. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד קבלת בצק רך.
שלב 3
מתוך
6
מכסים ומתפיחים עד פי-2 (בערך שעה).
שלב 4
מתוך
6
קורצים 10-12 כדורים בגודל הרצוי, ומכינים לחמניות בכל הצורות שרוצים.
שלב 5
מתוך
6
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה-ומניחים את הלחמניות להתפחה עד שיכפיל את נפחו.
שלב 6
מתוך
6
מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 25 דקות, או עד הזהבה.
*ניתן להמיר את המשרים היבשים בחצי קוביית שמרים טריים וחלב במקום, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0