המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי הבצק ולשים במיקסר בעזרת וו לישה כ- 10 דקות.
מוסיפים את המלח בסוף הלישה ולשים עוד שתי דקות.
שמים את הבצק להתפחה בתוך קערה משומנת עד שיכפיל את נפחו במקום חמים.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל-14 חתיכות שוות וצרים צורות שונות.
שמים להתפחה לכארבעים דקות.
מורחים ביצה טרופה עם קורט מלח ומעט מים על הלחמניות ומעל מפזרים גרעיני דלעת, שומשום וגרעיני חמניות.
אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהן מזהיבות.
ניתן להמיר את החלב במים חמימים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0