מנפים לקערה את קמח השיפון. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מתקבל בצק דביק מאוד.
שלב 3
0 דקות
בעזרת 2 כפות מחלקים את הבצק באופן שווה בין השקעים (בשיטת עיצוב זו, הלחמניות שמתקבלות לא יהיו הכי סימטריות, רוצים לחמניות מושלמות? עצבו עיגולים עם ידיים רטובות והניחו בשקעים).
שלב 4
0 דקות
אופים 15 דקות, או עד שהלחמניות יציבות ושחומות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
*הערה לגיוון - אפשר להוסיף תוספות - 1/2 כוס של זיתים, עגבניות מיובשות קצוצות, שבבי בצל יבש או מטוגן, אגוזים קצוצים וכו.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את השקעים.
שלב 2
מתוך
4
מנפים לקערה את קמח השיפון. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מתקבל בצק דביק מאוד.
שלב 3
מתוך
4
בעזרת 2 כפות מחלקים את הבצק באופן שווה בין השקעים (בשיטת עיצוב זו, הלחמניות שמתקבלות לא יהיו הכי סימטריות, רוצים לחמניות מושלמות? עצבו עיגולים עם ידיים רטובות והניחו בשקעים).
שלב 4
מתוך
4
אופים 15 דקות, או עד שהלחמניות יציבות ושחומות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
*הערה לגיוון - אפשר להוסיף תוספות - 1/2 כוס של זיתים, עגבניות מיובשות קצוצות, שבבי בצל יבש או מטוגן, אגוזים קצוצים וכו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0