המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר את הקמח והמלח, מחברים וו לישה ומוסיפים את כל השמן ואת המים בהדרגה תוך כדי לישה, עד שמקבלים בצק רך וגמיש. יש ללוש את הבצק 10 דקות.
משמנים את הבצק קלות מבחוץ ומניחים בצד מכוסה להתפחה כשעה ורבע או עד הכפלת הנפח.
מטגנים בצל גדול קצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים חצי חבילת טחון מהצומח ומטגנים כמה דקות. מוסיפים רוטב עגבניות מוכן לפסטה/פיצה (ניתן גם להכין לבד רוטב עגבניות פשוט). מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משטחים את הבצק על משטח המיועד לאפיית פיצות או אבן אפייה מיוחדת, יוצקים את הרוטב ומכניסים לתנור סביב ה- 20 דקות עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0