המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים, מטגנים עוד כ- 7 דקות ומורידים מהאש.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. על נייר אפייה, מניחים את הפיתות ומפזרים עליהן את תערובת הבשר.
אופים בחום גבוה כ- 8 דקות. מוציאים מהתנור, מפזרים פטרוזיליה, צנוברים וטחינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0