המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר קטן, מוסיפים את האורז ומערבבים עד שכל הגרגרים עטופים בשמן. ממשיכים לטגן עד שהגרגרים חמים מאד.
מוסיפים את המים הרותחים והחלב ומערבבים.
מחממים תנור לחום בינוני.
מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-12 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה לעשר דקות נוספות.
משמנים תבנית קטנה או מספר תבניות אישיות בחמאה.
בקערה טורפים את הביצים, מוסיפים סוכר, קינמון, תפוח מגורר, חמאה מומסת, צימוקים ואת האורז.
מערבבים הכל, יוצקים לתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0