המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים היטב את חומרי הבצק.
מוסיפים מלח לקראת סוף הלישה.
מתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח במקום חמים.
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות.
מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
מסירים מהאש.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים.
מכל חלק יוצרים כדור ואז יוצרים גומה עמוקה ורחבה בתוך הכדור
ממלאים במלית של הפטריות לאחר שהצטננה ומעל מפזרים גבינה צהובה. מקשטים בעירית הקצוצה.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0