המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בין אם משתמשים בירקות טריים ובין אם בקפואים, אין צורך בחליטה מוקדמת.
מפרקים את הירקות לתפרחות קטנות ומניחים אותם בתבנית פיירקס או אלומיניום. מערבבים את השמנת המתוקה, החלב, הביצים, המלח, השום והגבינה הבולגרית.
יוצקים על הירקות בתבנית 26ס\"מ ואופים כ-ארבעים דקות בתנור שחומם מראש ל-°c180. אם אופים בקוקוטים/תבניות מאפינס די באפייה של כחצי שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0