המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד החמאה ולשים כ-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד. לאחר מכן מוסיפים את החמאה במנות קטנות עד שמבליעים את כל החמאה בבצק.
עוטפים בניילון נצמד ומשהים למשך שעה בטמפרטורת החדר.
לאחר מכן "מורידים" את הבצק בעזרת לחיצות, עוטפים בניילון נצמד, משהים למשך כשעה.
מכניסים מכוסה למקרר למשך הלילה.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק למלבן ברוחב 40 ס"מ, גובה 30 ס"מ ועובי 3 מ"מ.
מורחים חצי מממרח הפסטו על הבצק, מפזרים מעל מחצית מהגבינות ועגבניות השרי.
ממיסים במחבת את החמאה והעירית כ-10 דקות ויוצקים מחצית מעל הבצק.
מגלגלים לרולדה. להכנה בתבנית אינגליש קייק: מניחים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומשהים בטמפ החדר כשעה וחצי.
באותו אופן מכינים את המאפה השני. בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות אופים כשלושים וחמש דקות.
להכנה בתבנית עגולה: יש לחתוך את הרולדה לרצועות ברוחב 3 ס"מ. "משכיבים" את הפרוסות בתבנית עגולה משומנת, מתפיחים כשעה וחצי, מורחים בעדינות בביצה טרופה ובתנור שחומם מראש ל-190 מעלות אופים כארבעים דקות עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0