חותכים את הכרוביות ל-4 חלקים, ומניחים במרכז תבנית האפייה. מוסיפים את קוביות החציל, ומפזרים בין פרחי הכרובית.
שלב 3
0 דקות
מזליפים מעל פרחי הכרובית וקוביות החציל שמן זית, וזורים מלח גס, פלפל גרוס ואורגנו.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
שלב 5
0 דקות
מעבירים קמח, שמרים וסוכר לקערת מיקסר ומערבבים. יוצקים לקערה את המים, ומעבדים במשך כ-5 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לבצק את הבצל, הזעתר, המלח ושמן הזית ולשים עוד כ-5 דקות במהירות גבוהה.
שלב 7
0 דקות
מניחים את הבצק בקערה משומנת בשמן. מכסים במגבת, ומתפיחים במשך כשעה.
שלב 8
0 דקות
לאחר תפיחה מועכים ומוציאים אויר מהבצק עם גב כף היד.
שלב 9
0 דקות
מכסים מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה נוספת.
שלב 10
0 דקות
מחממים סיר על הכיריים. כשהסיר נעשה חם מאוד, מורידים אותו מהכיריים. מניחים את פרחי הכרוביות במרכז הסיר. מפזרים ביניהם את קוביות החציל האפויות. עליהן מניחים בעדינות את הבצק.
שלב 11
0 דקות
מכסים את הסיר במכסה, ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-230 מעלות למשך 40 דקות.
שלב 12
0 דקות
מוציאים והופכים על צלחת הגשה, ומגישים.
שלב 1
מתוך
12
מצפים תבנית אפייה מלבנית בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
12
חותכים את הכרוביות ל-4 חלקים, ומניחים במרכז תבנית האפייה. מוסיפים את קוביות החציל, ומפזרים בין פרחי הכרובית.
שלב 3
מתוך
12
מזליפים מעל פרחי הכרובית וקוביות החציל שמן זית, וזורים מלח גס, פלפל גרוס ואורגנו.
שלב 4
מתוך
12
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
שלב 5
מתוך
12
מעבירים קמח, שמרים וסוכר לקערת מיקסר ומערבבים. יוצקים לקערה את המים, ומעבדים במשך כ-5 דקות.
שלב 6
מתוך
12
מוסיפים לבצק את הבצל, הזעתר, המלח ושמן הזית ולשים עוד כ-5 דקות במהירות גבוהה.
שלב 7
מתוך
12
מניחים את הבצק בקערה משומנת בשמן. מכסים במגבת, ומתפיחים במשך כשעה.
שלב 8
מתוך
12
לאחר תפיחה מועכים ומוציאים אויר מהבצק עם גב כף היד.
שלב 9
מתוך
12
מכסים מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה נוספת.
שלב 10
מתוך
12
מחממים סיר על הכיריים. כשהסיר נעשה חם מאוד, מורידים אותו מהכיריים. מניחים את פרחי הכרוביות במרכז הסיר. מפזרים ביניהם את קוביות החציל האפויות. עליהן מניחים בעדינות את הבצק.
שלב 11
מתוך
12
מכסים את הסיר במכסה, ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-230 מעלות למשך 40 דקות.
שלב 12
מתוך
12
מוציאים והופכים על צלחת הגשה, ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0