המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי הבצק למעט המלח במיקסר ולשים כעשר דקות.
מוסיפים את המלח, לשים עוד 2 דק', ומשהים להתפחה, מכוסה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
פורסים את החצילים לפרוסות ומטגנים.
מחלקים את הבצק לשני חלקים.
מרדדים כל חלק לעיגול על משטח מקומח ושמים בתוך תבנית פאי.
שמים שכבה של חצילים, מעל שכבה של מוצרלה, ומעל בזיליקום ועבניות מיובשות. מסדרים שוב מעל עוד שכבה כזו.
מפזרים מעל פתיתי פרמזן.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0