מערבבים בקערה את החלמונים, שמן, קמח מצה ויין לבלילה אחידה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בתנועות קיפול את קצף החלבונים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים למחבת משומנת (כדאי מחבת קרמית או טפלון) ואופים על הגז על אש נמוכה, עד שהבלילה מתייצבת וניתן להפוך אותה - אז הופכים. להמשיך לאפות עד שמזהיבה גם מהצד השני.
שלב 5
1 דקות
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר, ריבה איכותית או קצפת - כראות עיניכם (חשוב מאד - כדאי להפוך בעזרת מרית רחבה).
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מקציפים לקצף יציב את 4 החלבונים.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה את החלמונים, שמן, קמח מצה ויין לבלילה אחידה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים בתנועות קיפול את קצף החלבונים.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים למחבת משומנת (כדאי מחבת קרמית או טפלון) ואופים על הגז על אש נמוכה, עד שהבלילה מתייצבת וניתן להפוך אותה - אז הופכים. להמשיך לאפות עד שמזהיבה גם מהצד השני.
שלב 5
מתוך
5
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר, ריבה איכותית או קצפת - כראות עיניכם (חשוב מאד - כדאי להפוך בעזרת מרית רחבה).
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0