המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שטוח (כמו של דגים) מטגנים את הבצלים עד לצבע שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כעשר דקות.
מכבים את הגז ומוסיפים שמיר קצוץ, אבקת מרק, מלח ופלפל ומערבבים.
כאשר התערובת מתקררת, מוסיפים את הביצה ומערבבים שהכול יספג ביחד.
חותכים את הבצק לשתי חתיכות, אחת יותר גדולה מהשנייה (כך שהשנייה תהיה פחות מחצי).
מניחים את החלק הגדול על תבנית פיירקס משומנת, מכסים את התבנית כולל הדפנות בבצק.
מניחים את התערובת על בצק העלים. מרדדים את החלק השני של הבצק ומניחים מעל התערובת כמו מכסה. מורחים בחלמון ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש כ-175 מעלות.
הפשטידה מוכנה לאחר שהבצק השחים למעלה והדופנות מוכנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0