המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים. מוסיפים את הפטריות (מומלץ לחתוך את הפטריות החתוכות לחתיכות קטנות יותר) ומטגנים מעט.
יוצקים את השמנת ומערבבים מספר דקות עד שהרוטב יסמיך מעט. (זהירות!!! הרוטב מסמיך מהר). מצננים מעט ומוסיפים מלח\ פלפל לפי הטעם.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים ממים.
מעבירים את הספגטי לתבנית פיירקס גדולה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
מפזרים מעל את הגבינה המגוררת.
אופים בתנור בחום בינוני כ-30 דקות עד שהגבינה תופסת צבע מעט שחום. מומלץ להגיש מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0